1-سازماندهی کنید
برای موفقیت در کسب وکار، باید سازماندهی کنید. سازماندهی کردن به شما کمک میکند تا بتوانید کارهای اصلی و موثر را تشخیص داده و اولویت بندی درستی روی آنها داشته باشید. یک راه خوب برای سازماندهی، تهیهی لیست اقداماتیست که برای دستیابی به اهداف کلان کسب و کار شما ضروری هستند. پیشنهاد میشود قیف برنامه ریزی را به کار بگیرید تا بتوانید براساس اهداف بلند مدت، گامهای ماهانه و هفتگی و روزانه را برنامه ریزی نمایید.
بعد از انجام هریک از اقدامات لیست فوق، میتوانید آنرا خط بزنید. اینکار به شما اطمینان میدهد که چیزی را فراموش نکرده اید و همهی گامهای لازم برای رشد کسب و کارتان و اهدافتان را به انجام رسانده اید.
2 – اثربخشی اقداماتِ انجام گرفته را پایش کنید
براساس برنامه ریزی های خود، اقداماتی را تعیین کرده و آنها را به انجام رسانده اید. حال لازمست بصورت دوره ای و منظم، کارهای انجام شده را بازنگری کنید تا مطمئن شوید که اثربخش بوده و به شما در رسیدن به اهدافتان کمک کرده اند. برای این کار لازمست سوابق را نگه دارید.
3-رقبایتان را تجزیه و تحلیل کنید
رقابت کردن بهترین نتایج را به همراه دارد. برای موفق بودن، از مطالعه و یادگیری از رقبایتان نترسید. آنها ممکن است کار درستی انجام دهند که شما میتوانید آنرا در کسب و کارتان پیاده کنید و یا از اشتباهاتشان درس بگیرید. این کار باعث میشود نقاط قوت و ضعف رقبایتان را بدست آورده و همیشه یک قدم از آنها جلوتر باشید
4-ریسک های حساب شده را در برنامه خود بگنجانید
کلید موفقیت این است که ریسک ثهای محاسبه شده را برای کمک به توسعهی کسب و کارتان بکار ببرید. میتوانید ریسک کنید و سود زیادی بدست آورید. مدیران موفق میدانند که ریسکهای منطقی یک سکوی پرش محسوب می شوند
5-خلاق باشید
خلاقیت میتواند ارزشی که به بازار ارائه میکنید را از رقبایتان متمایز کند. برای هر ایده خلاقانه ای که بدست میاورید، مخاطرات و ریسک ها، و میزان اثربخشی آنرا تخمین بزنید و برای ریسک هایی که شناسایی میکنید، اقدامات پیشگیرانه در نظر بگیرید.
نکات دیگر:
- شجاع باشید
- در سرمایه گزاری کردن آگاهانه اقدام کنید
- تکنیکهای مدیریت را بیاموزید و آنرا تمرین کنید
- روابط کاری موثر بسازید
- به دنبال ساختن «تیم» های کارآمد باشید
- سیستم سازی کنید
- قدرشناس (کارکنان و ایده های نو و اطرافیان) باشید
- دوستان خوبتان را حفظ کنید
- اهمیت خانواده را درک کنید
- نام مناسبی برای کسب و کارتان انتخاب کنید و روی برند خودتان سرمایه گذاری کنید
- روی سلامتی خود و تیم خود، سرمایه گذاری کنید. ثروت بدون سلامتی هیچ ارزشی ندارد!